Rock Around The Jukebox The Experience
tulpenrallye, classic cars, autotron, april 2019
16624
post-template-default,single,single-post,postid-16624,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_updown_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Rock Around The Jukebox The Experience is terug!

Rock Around The Jukebox The Experience is terug!

Zaterdag 12 en zondag 13 oktober keert Rock Around The Jukebox terug naar Autotron! 

Rock around the Jukebox is sinds vier jaar vernieuwd! Het woordje ‘Experience’ is namelijk niet zo maar toegevoegd aan de naam van het evenement dat op zaterdag 12 en zondag 13 oktober plaatsvindt bij Autotron ‘s-Hertogenbosch. Er zijn extra onderdelen en nieuwe initiatieven waardoor de belevingsfactor en het Lifestyle-gedeelte van dit evenement nu nóg groter wordt.

MEER INFORMATIE & OPENINGSTIJDEN

Autotron is tijdens het evenement geopend van 10.00 tot 17.00 uur.
Locatie: Autotron. In de omgeving van ‘s-Hertogenbosch staat het AUTOTRON op de borden aangegeven.