Elvis is back! Rock Around The Jukebox - Oldtimerbeurs
16953
post-template-default,single,single-post,postid-16953,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Elvis is back! Rock Around The Jukebox

Elvis is back! Rock Around The Jukebox

Het thema voor Rock Around The Jukebox is bekend!

Rock Around The Jukebox is een van ‘s-werelds grootste evenementen waar de 50s, 60s en 70s kunnen worden beleefd.
Het thema dit jaar is ‘Elvis is back!’. Je kunt een aantal unieke tentoongestelde items en een een muzikaal programma met een hoog Elvis gehalte verwachten!

Zoals de naam al doet vermoeden staat de muziek van toen en de Jukebox dit weekend centraal. Liefhebbers die op zoek zijn naar andere hebbedingetjes uit hun jeugd of de jeugd van hun ouders, mogen dit evenement zeker niet missen. Want bij de honderden marktkramen koop je meer dan alleen de mooiste singeltjes en langspeelplaten uit jaren ’50, ’60 en ’70! Je vindt daar eigenlijk alles wat in die tijd modern was. Natuurlijk ontbreken ook de flipperkasten, grammofoons en radio’s niet.

Meer informatie & openingstijden

Rock Around the Jukebox Experience vindt plaats op 12 & 13 oktober. Autotron is dan geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

De toegangsprijs bedraagt € 15 en kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.