Update Coronavirus

Update Coronavirus

Beste bezoekers, standhouders en partners,

 

We ontvangen momenteel bezorgde vragen of het coronavirus invloed heeft op onze komende evenementen. U kunt er zeker van zijn dat wij de situatie zeer serieus nemen en de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus op de voet volgen.

 

We staan in nauw contact met gespecialiseerde instanties en partners, waaronder het RIVM, GGD en de Gemeente ‘s-Hertogenbosch om tijdig maatregelen te nemen en risico’s te vermijden. De richtlijnen van het RIVM en de GGD hanteren wij als uitgangspunt voor te nemen voorzorgsmaatregelen. Hierover is ook nauw overleg met onze klanten. Het welzijn en de veiligheid van bezoekers, standhouder en medewerkers staan bij ons voorop.

 

Alle evenementen in Autotron ‘s-Hertogenbosch gaan vooralsnog door zoals gepland. Wel treft Autotron ‘s-Hertogenbosch extra maatregelen, waaronder extra schoonmaakrondes en het goed ventileren van de hallen en ruimtes.

 

Wij adviseren iedereen de algemene hygiëneregels te volgen. Deze maatregelen gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken:

  • Houd een zakdoek of hand voor de mond bij niezen of hoesten of hoest in uw elleboogplooi;
  • Gebruik een zakdoek maar één keer. Gebruik het liefst papieren zakdoeken. Gooi deze na gebruik weg;
  • Was regelmatig de handen. Droog de handen daarna goed af;
  • Vermijd contact met mensen met luchtwegklachten;
  • Vermijd fysiek contact. Begroet elkaar liever verbaal.