British CARS & Lifestyle verplaatst naar 3 & 4 oktober

British CARS & Lifestyle verplaatst naar 3 & 4 oktober

Vanwege de omstandigheden rondom het Coronavirus en de daaruit voortgekomen maatregelen en adviezen van de veiligheidsregio’s en het RIVM hebben wij besloten het evenement British CARS & Lifestyle, wat dit weekend in Autotron zou plaatsvinden, te verplaatsen.

Nieuwe datum, 3 & 4 oktober 2020

In overleg met alle betrokkenen hebben we een nieuwe datum kunnen vaststellen. We verwelkomen u graag op 3 & 4 oktober 2020 in Autotron ‘s-Hertogenbosch.

Uw huidige ticket is daarom  geldig op 3 & 4 oktober 2020. De geldigheid van uw ticket wordt automatisch omgezet, u hoeft hier zelf niets voor te doen.

Als trouwe bezoekers zien we u natuurlijk graag op deze nieuwe datum. We bieden u daarom graag, op vertoon van uw entreeticket, een kop koffie aan.

Mocht u deze datum niet kunnen of heeft u een andere reden waarom u de beurs niet wilt bezoeken in oktober, geen probleem! Stuur een e-mail met uw ordernummer naar info@oldtimerproducties.nl en wij zorgen dat u het aankoopbedrag z.s.m. krijgt teruggestort.

We hopen u op deze manier de veiligheid van onze bezoekers en de kwaliteit van het evenement te waardborgen en zien u graag in oktober!