Editie 2020 British CARS & Lifestyle geannuleerd

Editie 2020 British CARS & Lifestyle geannuleerd

British CARS & Lifestyle dat op 2, 3 en 4 oktober zou plaatsvinden in het Autotron in ‘s-Hertogenbosch is geannuleerd.  

De beurs zou oorspronkelijk plaatsvinden in maart, maar werd in verband met de lockdown uitgesteld. Ook dit keer is corona de reden dat het evenement niet kan plaatsvinden.

British Best

“Een aantal van onze vaste deelnemers heeft in verband met corona besloten om dit jaar niet te komen”, vertelt organisator Mark Albada Jelgersma. “Daar hebben we uiteraard begrip voor. Helaas zou er daardoor voor bezoekers minder te zien en doen zijn dan gebruikelijk en hierdoor hebben we het idee dat we hen niet de ‘British Best’ kwaliteit kunnen bieden die zij van ons gewend zijn. We hebben daarom de moeilijke beslissing moeten nemen om het evenement dit jaar te annuleren.” Bezoekers die al een ticket hebben gekocht, krijgen het geld terug.

Volgens Albada Jelgersma is dit het enige evenement op de agenda dat hier tegen aan loopt. “Alle andere geplande beurzen gaan gewoon door als gepland.”

Kwaliteit

Albada Jelgersma hoopt dat British CARS & Lifestyle in 2021 weer te bezoeken zal zijn. “We gaan daar vooralsnog van uit. Maar het is uiteraard afwachten hoe alles zal verlopen. We weten wel dat zodra het weer plaatsvindt, we de kwaliteit kunnen bieden die standhouders en bezoekers van ons gewend zijn en dat het dan allemaal volgens de dan geldende richtlijnen zal verlopen.”

British CARS & Lifestyle wordt al bijna 30 jaar georganiseerd in het Autotron bij ‘s-Hertogenbosch. Het is de grootste beurs in Nederland met producten en lifestylebeleving uit het Verenigd Koninkrijk.