Oldtimerbeurs Automobielen 2020 geannuleerd

Oldtimerbeurs Automobielen 2020 geannuleerd

De Oldtimerbeurs Automobielen welke op 31 oktober en 1 november zou plaatsvinden in het Autotron in ‘s-Hertogenbosch is geannuleerd. 

“Onlangs hebben we, tijdens WALK around the Jukebox in Autotron, laten zien dat een beurs veilig én goed kan verlopen. Echter, door de nieuwe richtlijnen vanuit de Rijksoverheid is het voor velen onduidelijk wat de spelregels zijn voor het organiseren en bezoeken van een beurs zoals de Oldtimerbeurs Automobielen” vertelt organisator Mark Albada Jelgersma. “Hierdoor hebben we de lastige beslissing genomen om de beurs niet door te laten gaan.” Bezoekers die al een ticket hebben gekocht, ontvangen hun geld terug.

Voorjaar

“Met de informatie die we nu hebben zullen de komende evenementen van het voorjaar door kunnen gaan. Zo hebben we bijvoorbeeld op 16 en 17 januari de Oldtimer Motoren, Bromfietsen en fietsen beurs gepland staan,” aldus Albada Jelgersma.

We vinden het zeer spijtig u dit te moeten meedelen en hopen u weer in goede gezondheid terug te zien bij een van onze oldtimerevenementen in Autotron ’s-Hertogenbosch.