Oldtimerbeurs Motoren – Bromfietsen en Fietsen.

Oldtimerbeurs Motoren – Bromfietsen en Fietsen.

De oldtimerbeurs van 15 en 16 januari is helaas geannuleerd. We betreuren het ontzettend dat we dit besluit hebben moeten nemen, we hadden niets liever met iedereen ons feest door laten gaan. Wij hadden ons er, net als velen van jullie, enorm op verheugd dit jaar.

Wij vragen om ieders begrip en geduld. Onze eerste prioriteit zal liggen op het terugbetalen van de kaarten die online in de voorverkoop zijn verkocht. We komen zo snel mogelijk met een nieuwe datum voor het evenement.

Tot slot wensen wij iedereen een goede gezondheid toe, blijf vooral veilig en graag tot ziens op een van onze volgende evenementen, bijvoorbeeld:

  • British CARS & Lifestyle op 12 & 13 maart 2022, Autotron Den Bosch