Agenda

Agenda oldtimerbeurzen

Door het hele jaar zijn er diverse Oldtimerbeurzen op Autotron, maar soms ook in Expo Haarlemmermeer of in het Flowerdome Eelde. In onze agenda kunt u in een oogopslag zien wanneer welk evenement plaatsvindt.

ROCK AROUND THE JUKEBOX
OPEN AIR-MARKET
28 Juni

 

Rock around the Jukebox Open – Air market is een groot eendaags 50s, 60s en 70s evenement dat je niet mag missen! Centraal staat het grote aantal jukeboxen.
Daaromheen is werkelijk van alles uit die periode te zien maar vooral ook te koop bij meer dan 250 deelnemers. Verder zijn er dansdemonstraties en staan er oldtimers te pronken om bekeken te worden.

 

Meer informatie

BRITISH CARS AND LIFESTYLE
3 & 4 Oktober

 

British CARS & Lifestyle wordt verplaatst naar 3 en 4 oktober en zal ook dan plaatsvinden in het Autotron bij ‘s-Hertogenbosch. We hebben deze datum kunnen vaststellen in overleg met alle betrokken partijen. British CARS & Lifestyle zou oorspronkelijk plaatsvinden op 14 en 15 maart, maar vanwege de omstandigheden rondom het coronavirus en de daaruit voortgekomen maatregelen en adviezen van de veiligheidsregio’s en het RIVM hebben we besloten om dit evenement naar het najaar te verplaatsen.

 

Meer informatie

ROCK AROUND THE JUKEBOX
EXPERIENCE
10 & 11 Oktober

 

Rock around the Jukebox Experience is een van ’s-werelds grootste evenementen waar de 50s, 60s en 70s kunnen worden beleefd. Je waant je even terug in de tijd met centraal op de beursvloer enkele honderden jukeboxen naast werkelijk van alles uit de 50s, 60s en 70s. En dat alles is niet alleen te zien, maar
ook te koop.

 

Meer informatie

OLDTIMERBEURS AUTOMOBIELEN 2020
31 oktober & 1 november

 

Op zoek naar nog wat onderdelen, documentatie of een ‘nieuwe’ oldtimer, verhalen ophalen over de mooie ritten en tijden, de Oldtimerbeurs  Automobielen in november in Autotron Rosmalen is daarvoor de uitgelezen plaats.

 

Meer informatie

Eeelde Classics 2020
28 & 29 november

 

Alle soorten voertuigen die ooit over onze nationale wegen reden, zijn grotendeels te zien op de jaarlijkse ‘Eelde Classics’. Voor de liefhebbers en verzamelaars van oldtimer auto’s, motoren, bromfietsen, vrachtwagens, tractoren, bussen, koetsen, rijtuigen en brandweerwagens is het Flowerdome in Eelde op 28 en 29 november 2020 dan ook een waar El Dorado.

 

Meer informatie

Nieuwsbrief ontvangen?

Door het hele jaar heen vinden er oldtimerbeurzen plaats!  Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Bekijk ons ook op: