Agenda

Agenda oldtimerbeurzen

Door het hele jaar zijn er diverse Oldtimerbeurzen op Autotron, maar soms ook in Expo Haarlemmermeer of in het Flowerdome Eelde. In onze agenda kunt u in een oogopslag zien wanneer welk evenement plaatsvindt.

BRITISH CARS AND LIFESTYLE
2, 3 en 4 Oktober

 

British CARS & Lifestyle wordt verplaatst naar 3 en 4 oktober en zal ook dan plaatsvinden in het Autotron bij ‘s-Hertogenbosch. We hebben deze datum kunnen vaststellen in overleg met alle betrokken partijen. British CARS & Lifestyle zou oorspronkelijk plaatsvinden op 14 en 15 maart, maar vanwege de omstandigheden rondom het coronavirus en de daaruit voortgekomen maatregelen en adviezen van de veiligheidsregio’s en het RIVM hebben we besloten om dit evenement naar het najaar te verplaatsen.

 

Meer informatie

WALK AROUND THE JUKEBOX
9 t/m 11 oktober

 

Ja u leest het goed, dit jaar geen Rock around the Jukebox, maar Walk around the Jukebox! Gelukkig is er zoals vanouds de goed gevulde beursvloer met standhouders die naast Jukeboxen en flipperkasten werkelijk van alles uit de 50s-60s-70s te koop aanbieden. Dus zoek je nog wat leuke singles, een bepaald verzamelitem, een mooie outfit of wat gezellige aankleding voor in je huis, daarvoor zul je dit jaar zeker slagen.

 

Meer informatie

OLDTIMERBEURS AUTOMOBIELEN 2020
31 oktober & 1 november

 

Op zoek naar nog wat onderdelen, documentatie of een ‘nieuwe’ oldtimer, verhalen ophalen over de mooie ritten en tijden, de Oldtimerbeurs  Automobielen in november in Autotron Rosmalen is daarvoor de uitgelezen plaats.

 

Meer informatie

Eeelde Classics 2020
28 & 29 november

 

Alle soorten voertuigen die ooit over onze nationale wegen reden, zijn grotendeels te zien op de jaarlijkse ‘Eelde Classics’. Voor de liefhebbers en verzamelaars van oldtimer auto’s, motoren, bromfietsen, vrachtwagens, tractoren, bussen, koetsen, rijtuigen en brandweerwagens is het Flowerdome in Eelde op 28 en 29 november 2020 dan ook een waar El Dorado.

 

Meer informatie

Nieuwsbrief ontvangen?

Door het hele jaar heen vinden er oldtimerbeurzen plaats!  Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Bekijk ons ook op: