23 en 24 november 2019

Eelde Classics 2019 Pers

een El Dorado voor oldtimerfans

‘Eelde Classics’ het El Dorado voor oldtimer-fans keert terug op zaterdag 23 en zondag 24 november bij Flowerdome Eelde.

Eelde/Rosmalen, – Eelde Classics 2019 staat weer voor de deur en het belooft wederom een spectaculaire jaargang te worden. Dit jaar staat het thema 120 jaar Opel Automobielen centraal. Naast dit automerk worden er natuurlijk nog allerlei andere soorten voertuigen uitgelicht, variërend van oldtimers tot koetsen. Kortom, iedere liefhebber kan dus bij ‘Eelde Classics 2019’ een leuke tijd beleven.

 

In de voorgaande jaren mocht Eelde Classics al verscheidene merkenclubs ontvangen zoals: Austin, Opel, Alfa Romeo en nog diverse andere clubs. En ook dit jaar zullen zij weer vol trots meedingen om de prijs voor de mooiste stand te winnen. Er zullen dus verschillende merkauto’s worden gepresenteerd, maar er zullen ook clubs komen die speciale voertuigen zoals antieke bussen en brandweerwagens zullen tentoonstellen.

Naast alle voertuigen die Eelde Classics te bieden heeft, zijn er ook stands die miniatuurmodellen aanbieden en voor de echte monteurs zijn er gereedschappen, auto-onderdelen en documentatie in overvloed te vinden. Natuurlijk is er op Eelde Classics ook gewoon ruimte voor de ‘genieter’ die het liefst gewoon de mooie auto’s wil bekijken.

 

Informatie &openingstijden

Op zaterdag 23 en zondag 24 november 2019 is Eelde Classics 2019 (adres: Burg. J.G.Legroweg 80, 9761 TD Eelde) geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

De toegangsprijs bedraagt € 12,50 euro. Bij online bestelling van de tickets krijgt u € 2,50 korting. Kaarten zijn online te koop via oldtimerproducties.nl. Kinderen tot 12 jaar hebben onder begeleiding van een volwassene gratis toegang. Parkeren is gratis. Kijk voor meer informatie op www.oldtimerproducties.nl.

_____________________________________________________________________________

Noot voor de redactie (niet bestemd voor publicatie):

Voor meer informatie over Autotron Oldtimerproducties kunt u contact opnemen met de organisatie, via 073-5233301 of info@oldtimerproducties.nl Aanvullend digitaal beeldmateriaal kunt u downloaden op www.oldtimerproducties.nl onder de rubriek Pers.

Autotron Rosmalen ligt direct aan de A59, naast Vakantiepark Dierenbos, en heeft zich met ruim twintig jaar ervaring ruimschoots bewezen als beurzen- en evenementenlocatie. De verscheidenheid aan zalen, sfeervolle ambiance, gastvrijheid en centrale ligging in een groene omgeving maken deze locatie uniek in Nederland. www.autotron.nl

Libéma ontvangt jaarlijks ruim 5 miljoen gasten. De organisatie bestaat uit drie divisies; Attractieparken, Vakantieparken en Beurzen & Evenementen. Libéma biedt een schat aan mogelijkheden voor het hele gezin, maar ook voor de zakelijke markt. De mooiste tijd beleef je bij Libéma! www.libema.nl