Oldtimerbeurs Automobielen 2020 - Oldtimerbeurs
15754
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15754,page-child,parent-pageid-13383,bridge-core-1.0.6,qode-quick-links-1.0,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 
7 & 8 november 2020

Oldtimerbeurs Automobielen 2020

EXPOSITIE 90 JAAR BMW AUTOMOBIELEN

Op zoek naar nog wat onderdelen, documentatie of een ‘nieuwe’ oldtimer, verhalen ophalen over de mooie ritten en tijden, de Oldtimerbeurs  Automobielen in november in Autotron Rosmalen is daarvoor de uitgelezen plaats.
Krijg €2,50 korting bij de kassa
Deze editie Oldtimerbeurs Automobielen is niet met de hotrods, maar een nieuwe expositie. De gezamenlijke BMW clubs gaan samen met de importeur van het Beierse merk een prachtige expositie neerzetten van 90 jaar BMW automobielen. Modellen van de eerste Dixi uit 1928 tot en met de huidige i8 zullen aan u gepresenteerd worden. Daarnaast hebben onder andere de Opel-, VW Kever- en PT Cruiser club reeds toegezegd op de beurs aanwezig te zijn.
Ook even wegdromen bij al het moois uit het verleden en heden, dan is een bezoek aan Autotron Rosmalen op 7 en 8 november zeker de moeite waard.
Maar ook als u op zoek bent naar gereedschappen, onderdelen een miniatuur of vakliteratuur voor uw eigen oldtimer is een bezoek aan de beursvloer zeker de moeite waard. De kans is groot dat u daar vindt wat u al jaren zoekt.
Speciaal is de foto-expositie welke in de Pieckzaal te zien zal zijn. Mooie actiefoto’s van oude auto’s, maar ook van de mensen achter deze auto’s. Een foto zegt meer dan duizend woorden, hier kunt u wel even bij stil blijven staan….

Praktische informatie

7 en 8 november 2020

Oldtimerbeurs Automobielen
Autotron – Rosmalen
Entreeprijs €12,50, tot 12 jaar gratis (met begeleiding volwassenen)
Openingstijden 10.00 tot 17.00