The flatlands Motorama, Hot Rod en Airbrush show - Oldtimerbeurs
Ronkende motoren, oververhitte knalpijpen en fel gekleurde oldtimers. Wanneer je deze combinatie tegenkomt, dan kan er alleen maar sprake zijn van Hot Rods!
Motorama, hot rods, airbrush, show
16601
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16601,page-child,parent-pageid-13383,bridge-core-1.0.6,qode-quick-links-1.0,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 
4 & 5 april 2020

The Flatlands Motorama Hot Rod & Airbrush Show 2020

Dit jaar is het een combinatie van Motorama, Hot Rod en Airbrush show in Autotron.

Alles onder één dak!

Koop nu je tickets!

De Airbrushbeurs wordt zoals vorig jaar ook versterkt met de Bodypaint onder begeleiding van Sabine Vogel en Pinstriping/Kustom Kulture Art show (ong. 25 artiesten). gehouden op zaterdag 4 en zondag 5 april 2020 in Autotron. Wereldwijd worden er airbrushshows georganiseerd, maar in de Autotron is de grootste, met al zijn facetten.

Hot Rods uit heel Europa!

Ronkende motoren, oververhitte knalpijpen en fel gekleurde oldtimers. Wanneer je deze combinatie tegenkomt, dan kan er alleen maar sprake zijn van Hot Rods. Op de Motorama-Hot Rod beurs zijn er allerlei soorten mooie, klassieke Hot Rods te spotten. Hierbij moet je denken aan customs, pick up trucks, vintage choppers en zo nog veel meer. Kom langs en bewonder alle pareltjes.

Meer informatie

De toegangsprijs voor de Airbrush show en de Motorama Hot Rod & Custom show bedraagt € 12,50. 

Praktische informatie

Motorama Hot Rods & Airbrush show is open van 10-17 uur op 4 & 5 april.
Locatie: Autotron. In de omgeving van ‘s-Hertogenbosch staat AUTOTRON op de borden aangegeven.