British CARS & Lifestyle

2, 3 en 4 oktober 2020

British CARS & Lifestyle is nooit hetzelfde!

British CARS & Lifestyle, niet alleen het grootste maar ook het meest gezellige evenement voor liefhebbers van Engelse auto’s, Groot-Brittannië en de landelijke levenswijze! Al bijna 30 jaar British Best, maar met ieder jaar weer nieuwe standhouders, andere auto’s en nieuwe producten.

Producten uit het Verenigd Koninkrijk

Met vele standhouders is British CARS & Lifestyle zonder twijfel de grootste beurs met producten en lifestylebeleving uit het Verenigd Koninkrijk. Liefhebbers komen maximaal aan hun trekken met antiek, kleding, sieraden, serviezen, stoffen, laarzen, marmelade, fudge en delicatessen.

British Best geliefd bij man én vrouw!

Waar ‘Ladies’ zich vermaken tussen de lifestylestands, snuffelen ‘Gentlemen’ tussen de onderdelen. Diverse standhouders komen met hun handelswaar van de andere zijde van het Kanaal overgevaren. Zij komen met net dat ene auto-onderdeeltje of unieke stukje antiek, dat niet in Nederland verkrijgbaar is.

Een grootse beurs, elke meter Engels

Recentere Engelse exclusieve automerken zoals: Jaguar, Land Rover, Range Rover, Mini, Lotus, Aston Martin, Bentley, gebroederlijk naast de Klassiekers van Austin Healey, MG, Rolls Royce, Alvis, Riley, Triumph, Morgan en Classic Mini. Clubs, onderdelen, mooie Engelse auto’s en entertainment uit de UK. Kortom: ‘British CARS & Lifestyle’!

Vooroorlogse sportwagens

Handelaren uit binnen en buitenland komen met Jaguar, Morgan, Austin Healey, Jensen, Rolls Royce’s, Bentley, Aston Martin, Lotus en classic Mini’s. Ook dit jaar weer aandacht voor vooroorlogse sportwagens van Bentley, Lagonda, Alvis en Riley.

Sfeer is het grote succes achter British CARS & Lifestyle

Bezoekers herken je aan een groene jas, geruite pet, gek op tradities en de cultuur van de U.K. Engelse popsongs zorgen voor de juiste sfeer en in de Ierse Pub kan worden genoten van een Engelse pint!

Geldigheid ticket maart 2020

Had u al een ticket gekocht voor de oorspronkelijke datum (14 en 15 maart 2020)? Geen probleem! Uw huidige ticket is geldig op 2, 3 & 4 oktober 2020. De geldigheid van uw ticket wordt automatisch omgezet, u krijgt hier kort voor de beurs nog een mail over. Mocht u hier vragen over hebben, neem dan contact met ons op via info@oldtimerproducties.nl

COVID-19 maatregelen

Tijdens de persconferentie van 24 juni j.l. heeft de overheid groen licht gegeven voor het organiseren van bijeenkomsten met meer dan 100 personen mits er aan de vastgestelde COVID-19 maatregelen wordt voldaan. We zijn blij dat we jou weer mogen ontvangen. Om dit veilig te laten verlopen hebben we op verschillende manieren de nodige maatregelen getroffen.

Praktische informatie

2, 3 en 4 oktober 2020
Geopend tussen 9.00 en 18.00 uur
Let op: Tickets enkel online verkrijgbaar.
Locatie: Autotron ‘s-Hertogenbosch
Adres: Graafsebaan 133, 5248 NL Rosmalen