Update Coronavirus

Update Coronavirus

Vanwege de omstandigheden rondom het coronavirus en de daaruit voortgekomen maatregelen en adviezen van de veiligheidsregio’s en het rivm hebben wij, in overleg met direct betrokkenen, besloten het auto-evenement british cars & lifestyle, dat dit weekend in het autotron in ‘s-hertogenbosch zou plaatsvinden, te verplaatsen.

In overleg met alle betrokkenen zullen we zo snel mogelijk een nieuwe datum vaststellen. We hopen op deze manier de veiligheid van onze bezoekers en de kwaliteit van het evenement te waarborgen.

Bezoekers die online een ticket hebben gekocht, krijgen het geld terug.

Beste bezoekers, standhouders en partners,

 

We ontvangen momenteel bezorgde vragen of het coronavirus invloed heeft op onze komende evenementen. U kunt er zeker van zijn dat wij de situatie zeer serieus nemen en de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus op de voet volgen.

 

We staan in nauw contact met gespecialiseerde instanties en partners, waaronder het RIVM, GGD en de Gemeente ‘s-Hertogenbosch om tijdig maatregelen te nemen en risico’s te vermijden. De richtlijnen van het RIVM en de GGD hanteren wij als uitgangspunt voor te nemen voorzorgsmaatregelen. Hierover is ook nauw overleg met onze klanten. Het welzijn en de veiligheid van bezoekers, standhouder en medewerkers staan bij ons voorop.

 

Wij adviseren iedereen de algemene hygiëneregels te volgen. Deze maatregelen gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken:

  • Houd een zakdoek of hand voor de mond bij niezen of hoesten of hoest in uw elleboogplooi;
  • Gebruik een zakdoek maar één keer. Gebruik het liefst papieren zakdoeken. Gooi deze na gebruik weg;
  • Was regelmatig de handen. Droog de handen daarna goed af;
  • Vermijd contact met mensen met luchtwegklachten;
  • Vermijd fysiek contact. Begroet elkaar liever verbaal.

Laatste nieuws

  • British CARS & Lifestyle dat op 2, 3 en 4 oktober zou plaatsvinden in het Autotron in ‘s-Hertogenbosch is geannuleerd.   De beurs zou oorspronkelijk plaatsvinden in maart, maar werd in verband met de lockdown uitgesteld. Ook dit keer is corona de reden dat het......

  • ‘s-Hertogenbosch, 13 maart 2020 – Vanwege de omstandigheden rondom het Coronavirus en de daaruit voortgekomen maatregelen en adviezen van de veiligheidsregio’s en het RIVM hebben wij besloten het evenement The Flatlands Motorama Hot Rod & Airbrush Show, wat 4 en 5 april in Autotron zou......