Aanmelden Tulpenrallye Proloog

De Tulpenrallye, de oudste en grootste klassieke autorallye van ons land, zal van start gaan op zondag 10 mei 2020 in Andorra, het betreft de 67e editie van deze prachtige rally. Op zaterdag 25 april komt de Tulpenrallye bij Autotron. Tot eind jaren 90 is de scrutineering voor de Tulpenrallye ook bij Autotron geweest, dus weer terug van weg geweest. Er zullen ongeveer 170 auto’s komen voor deze keuring, en de klassementsproeven zullen aan elkaar gepraat worden door presentator en legende Bert van den Dool. Er zullen ook stands van verschillende sponsoren staan. Nu deze eerste editie geheel kosteloos om te komen kijken, horen, ruiken!

Aanmelden Tulpenrallye Proloog 2020

  • De Tulpenrallye, de oudste en grootste klassieke autorallye van ons land, zal van start gaan op zondag 10 mei 2020 in Andorra, het betreft de 67e editie van deze prachtige rally. Op zaterdag 25 april komt de Tulpenrallye bij Autotron. Tot eind jaren 90 is de scrutineering voor de Tulpenrallye ook bij Autotron geweest, dus weer terug van weg geweest. Er zullen ongeveer 170 auto’s komen voor deze keuring, en de klassementsproeven zullen aan elkaar gepraat worden door presentator en legende Bert van den Dool. Er zullen ook stands van verschillende sponsoren staan. Nu deze tweede editie geheel kosteloos om te komen kijken, horen, ruiken!
  • Verklaart hierbij dat hij/zij zich bindt aan de voorwaarden van de deelname vermeld in het reglement van de door Autotron Oldtimerproducties georganiseerde Oldtimerbeurzen.