Inschrijven deelnemen OLDTIMERBEURS MOTOREN – BROMFIETSEN – FIETSEN

Zeg in het buitenland dat je uit Nederland komt en iedereen denkt aan klompen en natuurlijk fietsen. Want als geen ander land ter wereld is ons land geschikt om te fietsen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat behalve motoren en brommers ook de fiets op 12 en 13 januari 2019 centraal staat tijdens de Oldtimerbeurs voor motoren, bromfietsen en fietsen.

Mocht u een demonstratie willen geven van een van uw producten dan staan wij hier voor open, neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Sectie 1

Op zaterdag 12 en zondag 13 januari 2019 wordt gehouden een door Autotron Oldtimerproducties (onderdeel van 2XPO bv.)

Sectie 2

De beurs wordt gehouden in en om de gebouwen van Autotron.
Het is een gemeentelijke verordening, dat de automobielen, motoren en (brom)fietsen welke in de hallen worden aangeboden, een minimale hoeveelheid brandstof in de tanks hebben.

Sectie 3

Tijdens de bovengenoemde periode kunnen door de deelnemers automobielen, motoren en bromfietsen waarvan het bouwjaar dateert van voor december 1993*, onderdelen en accessoires daarvoor, te koop of te ruil worden aangeboden. Deelnemers dienen het kenteken- of registratiebewijs van de ter verkoop aangeboden automobiel / motor ter controle aan de organisatie te kunnen overleggen. *Voor exclusieve automobielen kan na overleg met de organisatie een uitzondering worden gemaakt.

Sectie 4

Bij geen enkele met betrekking tot genoemde automobielen, motoren, bromfietsen, onderdelen, accessoires of miniaturen gesloten ruil-, verkoop- of andersoortige overeenkomst tussen deelnemers en derden of deelnemers onderling zal Autotron Oldtimerproducties partij zijn, zodat uit deze overeenkomsten geen aanspraken jegens Autotron Oldtimerproducties kan ontstaan.

Sectie 5

Aan de inschrijving kan geen recht op vaststelling van standruimte worden ontleend. De organisatoren kunnen in bijzondere gevallen een inschrijving niet in behandeling nemen, minder standruimte toewijzen dan waarvoor is  ngeschreven, tot wijziging van reeds vastgestelde standruimte besluiten, dan wel reeds verleende ruimte intrekken, zonder dat de deelnemer aanspraak kan maken op vergoeding van schade.

Sectie 6

Bevestiging van deelname ontvangt u na ontvangst van uw betaling, 2 tot 3 weken voor aanvang van de beurs.

Deelnemers | Inschrijfformulier Oldtimerbeurs Motoren- Bromfietsen -Fietsen

  • Verklaart hierbij dat hij/zij zich bindt aan de voorwaarden van de deelname vermeld in het reglement van de door Autotron Oldtimerproducties georganiseerde Oldtimerbeurzen. Het reglement is reeds in zijn/haar bezit.
  • Price: 35,00 € Quantity:
  • Price: 10,00 € Quantity:
  • Price: 7,00 € Quantity:
  • 0,00 €