16 en 17 januari 2021

Oldtimer Motoren, Bromfietsen en Fietsen beurs

Oldtimer Motoren, Bromfietsen en Fietsen beurs

Liefhebbers van tweewielers kunnen op zaterdag 16 en zondag 17 januari 2021 hun hart ophalen bij Autotron. Dan vindt namelijk weer de Oldtimerbeurs voor Motoren, Bromfietsen en Fietsen plaats.

Groot aanbod aan onderdelen

Voor de enthousiaste restaurateur is een bezoek aan een van de vele kramen zeker een must. Tussen de duizenden onderdelen, die vaak voor een prikkie te koop zijn, vind je hoogstwaarschijnlijk wel dat ene speciale en lang gezochte onderdeel. Ook degene die op zoek is naar gereedschap, miniaturen, documentatie en accessoires is bij de oldtimerbeurs aan het juiste adres.

Oldtimerbeurs

Deze Oldtimerbeurs is een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in tweewielers. Bekijk de vele tweewielers, geniet van al het moois om je heen en deel je passie en kennis met andere Oldtimer liefhebbers.

COVID-19 maatregelen

Tijdens de persconferentie van 24 juni j.l. heeft de overheid groen licht gegeven voor het organiseren van bijeenkomsten met meer dan 100 personen mits er aan de vastgestelde COVID-19 maatregelen wordt voldaan. We zijn blij dat we jou weer mogen ontvangen. Om dit veilig te laten verlopen hebben we op verschillende manieren de nodige maatregelen getroffen.

Praktische informatie

16 en 17 januari 2021
Geopend tussen 10.00 en 17.00 uur
Locatie: Autotron ‘s-Hertogenbosch
Adres: Graafsebaan 133, 5248 NL Rosmalen