31 oktober & 1 november 2020

Oldtimerbeurs Automobielen 2020

Op zoek naar nog wat onderdelen, documentatie of een ‘nieuwe’ oldtimer, verhalen ophalen over de mooie ritten en tijden, de Oldtimerbeurs  Automobielen in november in Autotron Rosmalen is daarvoor de uitgelezen plaats.
Bestel je tickets nu!
Ouderwets genieten van de mooiste voertuigen tijdens de Oldtimerbeurs Automobielen. Dat is natuurlijk waar iedere oldtimerliefhebber van droomt. Dit najaar kunt u weer heerlijk genieten van de enorme collectie voertuigen in Autotron . Het thema van deze editie wordt binnenkort bekend gemaakt dus houd onze website goed in de gaten!
Ook even wegdromen bij al het moois uit het verleden en heden, dan is een bezoek aan Autotron Rosmalen op 31 oktober en 1 november zeker de moeite waard.
Ook als u op zoek bent naar gereedschappen, onderdelen een miniatuur of vakliteratuur voor uw eigen oldtimer is een bezoek aan de beursvloer zeker de moeite waard. De kans is groot dat u daar vindt wat u al jaren zoekt.
Speciaal is de foto-expositie welke in de Pieckzaal te zien zal zijn. Mooie actiefoto’s van oude auto’s, maar ook van de mensen achter deze auto’s. Een foto zegt meer dan duizend woorden, hier kunt u wel even bij stil blijven staan….

Aanmelden voor de Oldtimerbeurs kan via onderstaande link.

Praktische informatie

31 oktober en 1 november 2020

Oldtimerbeurs Automobielen
Autotron – Rosmalen
Entreeprijs €12,50, tot 12 jaar gratis (met begeleiding volwassenen)
Openingstijden 10.00 tot 17.00