Programma - Oldtimerbeurs | Autotron Oldtimerproducties
Het programma van de Oldtimerbeurs Automobielen komt binnenkort online, houdt de pagina in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief!
oldtimers, automobielen, oldtimerproducties, autotron, auto
16501
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16501,bridge-core-1.0.6,qode-quick-links-1.0,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 
9 & 10 november 2019

Programma

Oldtimerbeurs Automobielen keert terug naar het Autotron op 9 en 10 november! Op het ruime complex van Autotron zijn tijdens het evenement vele klassieke automobielen te bezichtigen en te bewonderen.

Alles onder één dak!

Gereedschappen, onderdelen, een miniatuur of vakliteratuur voor de eigen oldtimer is te vinden op deze beurs. De kans is groot dat men daar vind wat men al jaren zoekt. Tijdens deze editie staat alles in het teken van 120 jaar Opel Automobielen!

Praktische informatie

Op zaterdag 9 en zondag 10 november 2019 is de Oldtimerbeurs Automobielen  geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Locatie: Autotron. In de omgeving van ‘s-Hertogenbosch staat AUTOTRON op de borden aangegeven.

Het programma van de Oldtimerbeurs Automobielen wordt binnenkort bekend gemaakt, houdt de pagina in de gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bestel hier je tickets!