WALK around The Jukebox

9 t/m 11 oktober

WALK around the Jukebox

9 t/m 11 oktober

Ja u leest het goed, dit jaar geen Rock around the Jukebox, maar Walk around the Jukebox!
Vanwege het coronavirus kunnen we dit jaar door de regelgeving alleen maar een beurs zonder thema, livemuziek en dans organiseren. Dat alles hopen we volgend jaar natuurlijk weer onder de oude naam te kunnen doen.

Gelukkig is er wel als vanouds de goed gevulde beursvloer met standhouders die naast Jukeboxen en flipperkasten werkelijk van alles uit de 50s-60s-70s te koop aanbieden. Dus zoek je nog wat leuke singles, een bepaald verzamelitem, een mooie outfit of wat gezellige aankleding voor in je huis, daarvoor zul je dit jaar zeker slagen.

Door RIVM regels het volgende:
Bij binnenkomst wordt er een gezondheidscheck gedaan. Verkouden, hoesten of koorts: blijf thuis. Er mogen per dag maar een vooraf bepaald aantal bezoekers tegelijk binnen. Daarom is er een verplichting om als bezoeker vooraf online een ticket te kopen.

Bestel je tickets nu via deze link.

Herbeleef “The Golden Years of Rock ‘n Roll”

De Jukebox

Zoals de naam al doet vermoeden staat de muziek van toen en de Jukebox dit weekend centraal. Liefhebbers die op zoek zijn naar andere hebbedingetjes uit hun jeugd of de jeugd van hun ouders, mogen dit evenement zeker niet missen. Want bij de honderden marktkramen koop je meer dan alleen de mooiste singeltjes en langspeelplaten uit jaren ’50, ’60 en ’70! Je vindt daar eigenlijk alles wat in die tijd modern was. Natuurlijk ontbreken ook de flipperkasten, grammofoons en radio’s niet.

Veiling

Op zaterdagavond 10 oktober om 18.00 uur wordt er een veiling gehouden door ‘Dutch Auction Company’.
Het is mogelijk om ook uw producten via deze veiling te verkopen. Neem hiervoor contact op met het veilinghuis. Inbrengen van producten kan tot 21 augustus. Voor meer info zie www.dutchauctioncompany.com

Openingstijden

Vrijdag 9 oktober: Early bird preview van 10.00 tot 17.00 uur entreeprijs € 25,00.
Zaterdag 10 en zondag 11 oktober: beurs van 10.00 tot 17.00 uur entreeprijs € 12,50.

Kinderen tot 12 jaar onder begeleiding van een volwassene gratis entree.

Praktische informatie

Locatie: Autotron. In de omgeving van ‘s-Hertogenbosch staat AUTOTRON op de borden aangegeven.

Op zaterdag en zondag heten we ook de oldtimers welkom.