Autotron Classics

2 & 3 november 2024

Autotron Classics 2024!

Op zaterdag 2 november en zondag 3 november 2024 voeren nostalgie, passie en vakmanschap opnieuw de boventoon tijdens Autotron Classics. Al meer dan vijftig jaar brengt de oldtimerbeurs liefhebbers, verzamelaars en handelaren samen. Dit is hét evenement om elkaar te ontmoeten, klassieke auto’s bewonderen en misschien zelfs een oldtimer te kopen. Ook voor onderdelen, documentatie of miniaturen ben je er aan het juiste adres. Bestel je ticket(s) en tel mee af naar hét oldtimerevenement van het jaar.

Het programma is nog volop in ontwikkeling. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en volg onze socials om op de hoogte te blijven.

Op het programma


Een grote diversiteit aan oldtimers
 

Volkswagens, Triumphs, Austins, oude BMW’s en nog veel meer. Tijdens Autotron Classics vind je weer tal van klassieke auto’s uit binnen- en buitenland bij Autotron. Zo zijn er zelfs exemplaren van vóór 1940. Van luxe automobielen tot instapmodellen, er zijn oldtimers in alle soorten maten te zien én te koop. Kom oriënteren of laat je inspireren door eigenaren. En neem gerust de kinderen mee! Op zoek naar onderdelen, documentatie of miniaturen? Ook dan mag Autotron Classics niet in jouw agenda ontbreken. 


Dé ontmoetingsplaats voor oldtimerliefhebbers
 

Gaat je hart sneller kloppen van auto’s met karakter? Raak je niet uitgepraat het vakmanschap dat achter de oldtimers schuilgaat en leer je graag andere liefhebbers kennen? Op Autotron Classics ontmoet je honderden gelijkgestemden! Dat, in combinatie met de Brabantse gezelligheid, maakt het evenement dé sfeervolle ontmoetingsplaats voor oldtimerliefhebbers.  


Expositie over de iconische Citroën 2CV
 

Ook deze editie is er weer een expositie tijdens Autotron Classics. Het thema van dit jaar: Citroën 2CV. Bij de introductie in 1948 werd ‘het lelijke eendje’ sceptisch ontvangen, maar al snel was het succes van de auto niet meer te stuiten. Simpel, betaalbaar en buitengewoon veelzijdig. Leer jij alle kanten van deze oldtimer kennen?  

Tickets en praktische informatie


Op zaterdag 2 en zondag 3 november 2024 vindt Autotron Classics plaats (adres: Graafsebaan 133, 5248 NL Rosmalen), geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De toegangsprijs bedraagt online € 12,50 per entreeticket. Tickets online zijn € 1,- per stuk voordeliger dan aan de deur. Kinderen tot 12 jaar hebben onder begeleiding van een volwassene gratis toegang. Parkeren kost € 8,-. Parkeertickets zijn online verkrijgbaar via de ticketshop van de organisatie en via de parkeershop van Autotron.