Agenda

Agenda oldtimerbeurzen

Door het hele jaar zijn er diverse Oldtimerbeurzen op Autotron, maar soms ook in het Flowerdome Eelde. In onze agenda kunt u in een oogopslag zien wanneer welk evenement plaatsvindt.

Autotron Classics, November Oldtimers

Autotron Classics
5 en 6 november 2022

 

Autotron Classics is een van de grootste beurzen op het gebied van oldtimers. Een groot scala aan diverse standhouders uit binnen – en buitenland zullen aanwezig zijn in de grote hallen van Autotron.

 

Meer informatie

Eelde Classics, Oldtimer Beurs, Flowerdome, Autotron Rosmalen

Eelde Classics
26 en 27 november 2022

 

Alle soorten voertuigen die ooit over onze nationale wegen reden, zijn op zaterdag 26 en zondag 27 november te zien op ‘Eelde Classics 2022’. Of u nou een voorliefde heeft voor dwergauto’s, vrachtwagens of iets wat er tussenin zit, kom het bekijken op deze gezellige beurs! Niet alleen te bekijken, vele handelaren staan er ook om hun waren aan u te laten zien en verkopen. Onderdelen, miniaturen, boeken en uiteraard ook diverse vervoermiddelen.

 

Meer informatie

Motorama, Oldtimerproducties Motorenbeurs

MotoVelo
Oldtimerbeurs Motoren, Bromfietsen en Fietsen
14 en 15 januari 2023

 

De beurs die sinds 1980 bekend onder de naam Oldtimerbeurs Motorfietsen, Bromfietsen en Fietsen gaat verder onder een nieuwe naam: MotoVelo! Deze Oldtimerbeurs is een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in tweewielers. Bekijk de vele tweewielers, geniet van al het moois om je heen en deel je passie en kennis met andere Oldtimer liefhebbers. Een gezellige hal met fietsen, vele brommers en motoren, onderdelen, naslagwerken en nog veel meer zorgen voor een goed gevulde dag.

 

Meer informatie

Nieuwsbrief ontvangen?

Door het hele jaar heen vinden er oldtimerbeurzen plaats!  Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Bekijk ons ook op: