Agenda

Agenda oldtimerbeurzen

Door het hele jaar zijn er diverse Oldtimerbeurzen op Autotron. In onze agenda kunt u in een oogopslag zien wanneer welk evenement plaatsvindt.

Autotron Classics, Oldtimerbeurs

Autotron Classics
4 en 5 november 2023

 

In 2023 bestaat onze oldtimerbeurs Autotron Classics 50 jaar! Deze feestelijke editie wil je natuurlijk niet missen. Dus, ben je op zoek naar onderdelen, documentatie of een ‘nieuwe’ oldtimer? Noteer dan alvast de datum in je agenda. Naast oldtimers zijn er diverse stands met auto-onderdelen, boeken, documentatie, gereedschappen, accessoires en miniaturen.

We zien je graag op deze jubileumeditie, tot dan!

 

Meer informatie

Autoshow Oldtimers

Eelde Classics
25 en 26 november 2023

 

Alle soorten voertuigen die ooit over onze nationale wegen reden, zijn op zaterdag 25 en zondag 26 november grotendeels te zien tijdens Eelde Classics 2023. Het thema ‘’Volkswagens waarvan de motor achterin ligt’’ zal tot leven komen in de entreehal, die omgetoverd zal worden tot een opwindende Volkswagen-expositie.

 

Meer informatie

Oldtimerbeurs motoren

MotoVelo
13 en 14 januari 2024

 

De MotoVelo Oldtimerbeurs is een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in tweewielers. Bekijk de vele tweewielers, geniet van al het moois om je heen en deel je passie en kennis met andere Oldtimer liefhebbers. Een gezellige hal met fietsen, vele brommers en motoren, onderdelen, naslagwerken en nog veel meer zorgen voor een goed gevulde dag.

 

Meer informatie

Nieuwsbrief ontvangen?

Door het hele jaar heen vinden er oldtimerbeurzen plaats!  Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Bekijk ons ook op: