Agenda

Agenda oldtimerbeurzen

Door het hele jaar zijn er diverse Oldtimerbeurzen op Autotron. In onze agenda kun je in een oogopslag zien wanneer welk evenement plaatsvindt.

Autotron Classics, Oldtimerbeurs

Autotron Classics
2 en 3 november 2024

 

Op zaterdag 2 en zondag 3 november 2024 vindt Autotron Classics weer plaats: hét evenement voor oldtimerliefhebbers. Dit sfeervolle evenement is een must voor alle liefhebbers van klassieke auto’s. Autotron Classics is niet alleen de oudste oldtimerbeurs, maar ook dé beurs voor diegenen die op zoek zijn naar onderdelen, documentatie of zelfs een ‘nieuwe’ oldtimer.

Autotron Classics is zoveel meer dan een beurs; het is een ontmoetingsplaats voor gepassioneerde autoliefhebbers, waar verhalen worden gedeeld en nieuwe vriendschappen ontstaan. Naast oldtimers zijn er diverse stands met auto-onderdelen, boeken/documentatie, gereedschappen, accessoires en miniaturen. Een groot scala aan diverse standhouders zullen aanwezig zijn in de hallen van Autotron.Beleef de geschiedenis. Beleef de passie. Beleef Autotron Classics!

 

Informatie & openingstijden 

Op zaterdag 2 en zondag 3 november 2024 vindt Autotron Classics weer plaats (adres: Graafsebaan 133, 5248 NL Rosmalen), geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De toegangsprijs bedraagt online € 12,50 per entreeticket. Tickets online zijn € 1,- per stuk voordeliger dan aan de deur. Kinderen tot 12 jaar hebben onder begeleiding van een volwassene gratis toegang. Parkeren kost € 8,-.

Eelde Classics
23 en 24 november 2024

 

Maak je klaar voor dé oldtimerbeurs van het noorden; Eelde Classics! Vrijwel alle soorten voertuigen die ooit over onze nationale wegen reden, zijn op zaterdag 23 en zondag 24 november te zien in het Flowerdome in Eelde. Naast de uitgebreide collectie klassieke voertuigen biedt Eelde Classics dit jaar een breed scala aan activiteiten voor het hele gezin. Deze unieke beurs belooft een nostalgisch spektakel te worden dat je niet wilt missen.

 

Informatie & openingstijden   

Op zaterdag 23 en zondag 24 november 2024 vindt Eelde Classics plaats (adres: Burgemeester J.G. Legroweg 80, 9761 TD, Eelde) geopend van 10.00 tot 17.00 uur.  De toegangsprijs bedraagt online € 12,50 per entreeticket. Kinderen tot 12 jaar hebben onder begeleiding van een volwassene gratis toegang. Parkeren is gratis.  Tickets online zijn € 1,- per stuk voordeliger dan aan de deur.

MotoVelo
11 en 12 januari 2025

 

Deze Oldtimerbeurs is een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in tweewielers. Bekijk de vele tweewielers, geniet van al het moois om je heen en deel je passie en kennis met andere Oldtimer liefhebbers. Wederom zullen vele clubs een mooi aanbod presenteren.

 

Groot aanbod aan onderdelen
Voor de enthousiaste restaurateur is een bezoek aan een van de vele kramen zeker een must. Tussen de duizenden onderdelen, die vaak voor een prikkie te koop zijn, vind je hoogstwaarschijnlijk wel dat ene speciale en lang gezochte onderdeel. Ook degene die op zoek is naar gereedschap, miniaturen, documentatie en accessoires is bij de oldtimerbeurs aan het juiste adres.

 

Informatie & openingstijden 
Op zaterdag 11 en zondag 12 januari 2025 vindt Motovelo plaats in Autotron (Graafsebaan 133, 5248 NL ‘s-Hertogenbosch) en is beide dagen geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Het evenement is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

 

De toegangsprijs bedraagt online €12,50 en aan de deur €13,50 voor volwassenen. Kinderen tot en met 12 jaar mogen onder begeleiding gratis naar binnen. Parkeren is €8,00, zowel online als bij de deur.

Nieuwsbrief ontvangen?

Door het hele jaar heen vinden er oldtimerbeurzen plaats!  Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Bekijk ons ook op: