MotoVelo

11 en 12 januari 2025

Oldtimerbeurs motoren

Liefhebbers van oldtimer tweewielers kunnen op zaterdag 11 en zondag 12 januari 2025 helemaal losgaan in Autotron. Dan vindt namelijk tussen 10:00 en 17:00 uur weer MotoVelo (voorheen de Oldtimerbeurs voor Motoren, Bromfietsen en Fietsen) plaats. De hallen van Autotron zullen gevuld zijn met alles waar je maar aan kunt denken bij oldtimer tweewielers. Gereedschap, miniaturen, accessoires en natuurlijk veel oldtimers zelf. Kom rondkijken en genieten van al het moois dat de organisatie in samenwerking met de verschillende clubs en standhouders naar Autotron heeft gehaald.

 

Oldtimerbeurs

Deze Oldtimerbeurs is een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in tweewielers. Bekijk de vele tweewielers, geniet van al het moois om je heen en deel je passie en kennis met andere Oldtimer liefhebbers. Extra tip: op zondag wacht een speciale hal vol met oldtimer fietsen, waar je de evolutie van fietsdesign kunt bewonderen. Naast dat je kunt genieten van de mooie omgeving en oldtimers, zijn er ook verschillende activiteiten.

 

Groot aanbod aan onderdelen

Voor de enthousiaste restaurateur is een bezoek aan een van de vele kramen zeker een must. Tussen de duizenden onderdelen, die vaak voor een prikkie te koop zijn, vind je hoogstwaarschijnlijk wel dat ene speciale en lang gezochte onderdeel. Ook degene die op zoek is naar gereedschap, miniaturen, documentatie en accessoires is bij MotoVelo aan het juiste adres.

 

Informatie en openingstijden

Op zaterdag 11 en zondag 12 januari 2025 vindt Motovelo plaats in Autotron (Graafsebaan 133, 5248 NL ‘s-Hertogenbosch) en is beide dagen geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Het evenement is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.  De toegangsprijs bedraagt online €12,50 en aan de deur €13,50 voor volwassenen. Kinderen tot en met 12 jaar mogen onder begeleiding gratis naar binnen. Parkeren is €8,00, zowel online als bij de deur.

In tegenstelling tot andere Oldtimer evenementen is er bij MotoVelo geen sprake van gratis parkeren en entree voor oldtimerbestuurders.