Oldtimerbeurs Autombielen - nieuws | Oldtimerbeurs
oldtimers, november 2019, auto, automobielen, autotron
16743
post-template-default,single,single-post,postid-16743,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,qode-quick-links-1.0,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Hoe veel rijdt een klassieke auto eigenlijk?

Hoe veel rijdt een klassieke auto eigenlijk?

Ben jij nou ook zo benieuwd hoeveel kilometers je gemiddeld per jaar aflegt met je klassieke auto?

Een klassieke personenauto rijdt gemiddeld 2.484 kilometer per jaar. Voor een klassieke motorfiets gaat het om 1.100 kilometer op jaarbasis. Het klassieke bedrijfsvoertuig maakt de minste kilometers op jaarbasis.

Slechts 5% van de voertuigen in Nederland betreft een klassiek voertuig!