Oldtimerbeurs Autombielen - nieuws | Oldtimerbeurs
oldtimers, november 2019, auto, automobielen, autotron
16759
post-template-default,single,single-post,postid-16759,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,qode-quick-links-1.0,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Tijd voor een grote schoonmaak!

Tijd voor een grote schoonmaak!

De oldtimers zijn weer uit de stallingen en gaan weer de weg op. Natuurlijk moet deze wel nog even worden gepoetst voordat er mee gereden kan worden. Let tijdens het schoonmaken goed op dat je begint bij de wielen en banden. Op de wielen en banden zit vaak het meest hardnekkige vuil. Wanneer je deze als eerst poetst voorkom je dat het vuil op de net gepoetste lak komt! Ook bescherm je zo je lak tegen krasjes van scherp vuil. Maak je oldtimer niet schoon in de felle zon. Zo krijg je strepen op de lak. Succes met de voorbereidingen voor het zomerseizoen!