'Eelde Classics 2019' een El Dorado voor oldtimerfans - Oldtimerproducties
16942
post-template-default,single,single-post,postid-16942,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,qode-quick-links-1.0,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

‘Eelde Classics 2019’ een El Dorado voor oldtimerfans

‘Eelde Classics 2019’ een El Dorado voor oldtimerfans

Zaterdag 23 en zondag 24 november 2019 Flowerdome Eelde

Eelde/Rosmalen, – Alle soorten voertuigen die ooit over onze nationale wegen reden, zijn op zaterdag 23 en zondag 24 november grotendeels te zien op ‘Eelde Classics 2019’. Voor de liefhebbers en verzamelaars van oldtimer auto’s, motoren, bromfietsen, vrachtwagens, tractoren, bussen, koetsen, rijtuigen en brandweerwagens is het Flowerdome in Eelde die twee dagen dan ook een waar El Dorado. Deze editie staat in het teken van 120 jaar Opel Automobielen.

Net als andere jaren, dingen ook dit jaar weer veel oldtimerclubs mee naar de prijs voor
de mooiste stand. Voor hen is het een eer om hun club tijdens ‘Eelde Classics 2019’ aan u
te presenteren. Naast de stands van de verschillende merkenclubs, vindt u op de beurs natuurlijk ook weer oldtimers, onderdelen, gereedschappen en documentatie over uw favoriete oldtimer.

Als uw portemonnee of garage niet groot genoeg is voor een echte oldtimer, dan is de
kans dat er op ‘Eelde Classics 2019’ altijd nog wel een miniatuur van uw gading te vinden
is. Maar gewoon rondkijken en genieten van al het moois dat de organisatie in
samenwerking met de verschillende clubs en standhouders voor u naar het Flowerdome heeft gehaald kan natuurlijk ook.

Meer informatie & openingstijden
Op zaterdag 23 en zondag 24 november 2019 is Eelde Classics 2019 (adres: Burg. J.G.Legroweg 80, 9761 TD Eelde) geopend van 10.00 tot 17.00 uur.
De toegangsprijs bedraagt € 12,50 euro. Kinderen tot 12 jaar hebben onder begeleiding van een volwassene gratis toegang.
Parkeren is gratis. Kijk voor meer informatie op www.oldtimerproducties.nl.

Noot voor de redactie (niet bestemd voor publicatie):

Voor meer informatie over Autotron Oldtimerproducties kunt u contact opnemen met de organisatie, via 073-5233301 of info@oldtimerbeurs.net. Aanvullend digitaal beeldmateriaal kunt u downloaden op www.oldtimerproducties.nl onder de rubriek nieuws en/of foto’s.

Autotron Rosmalen ligt direct aan de A59, naast Vakantiepark Dierenbos, en heeft zich met ruim twintig jaar ervaring ruimschoots bewezen als beurzen- en evenementenlocatie. De verscheidenheid aan zalen, sfeervolle ambiance, gastvrijheid en centrale ligging in een groene omgeving maken deze locatie uniek in Nederland. www.autotron.nl

Libéma ontvangt jaarlijks ruim 5 miljoen gasten. De organisatie bestaat uit drie divisies; Attractieparken, Vakantieparken en Beurzen & Evenementen. Libéma biedt een schat aan mogelijkheden voor het hele gezin, maar ook voor de zakelijke markt. De mooiste tijd beleef je bij Libéma! www.libema.nl