Thema Oldtimerbeurs Autombielen - nieuws | Oldtimerbeurs
oldtimers, november 2019, auto, automobielen, autotron
16951
post-template-default,single,single-post,postid-16951,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,qode-quick-links-1.0,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Het thema van de Oldtimerbeurs Automobielen is bekend!

Het thema van de Oldtimerbeurs Automobielen is bekend!

Op 9 & 10 november 2019 vindt op Autotron de Oldtimerbeurs Automobielen weer plaats. Deze beurs staat helemaal in het teken van auto’s en alles wat daarmee te maken heeft. Je vindt hier klassieke auto’s, stands met onderdelen en hebbedingetjes en informatie over automobielen door de jaren heen. Dit jaar staat de Oldtimerbeurs Automobielen in het teken van het 120 jarig jubileum van Opel Automobielen! Jij komt toch ook? Bestel je tickets op de site.