Januari 2019 start met motoren en (brom)fietsen - nieuws | Oldtimerbeurs
Dit jaar kunnen de liefhebbers van tweewielers in het weekend van 12 en 13 januari 2019 hun hart weer ophalen in Autotron Rosmalen.
januari 2019, motoren, bromfietsen, fietsen, (brom)fietsen, oldtimers, oldtimerbeurs
16949
post-template-default,single,single-post,postid-16949,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,qode-quick-links-1.0,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Het oldtimerseizoen start met Motoren en (Brom)fietsen in Autotron

Het oldtimerseizoen start met Motoren en (Brom)fietsen in Autotron

Zaterdag 11 en zondag 12 januari 2020 Autotron

Het is inmiddels een traditie geworden. Het oldtimerjaar begint bij Autotron met de Oldtimerbeurs Motoren en (Brom)fietsen. Dit jaar kunnen de liefhebbers van tweewielers in het weekend van 11 en 12 januari 2020 hun hart weer ophalen bij alle mooie tweewielers, die door merkenclubs en standhouders bij elkaar zijn gebracht.

Nieuwe indeling beurs

De indeling van de beurs is dit keer anders dan dat u gewend was. De verschillende merkenclubs vindt u op de bovenverdieping van het Expodome. Daar ontmoet u de enthousiaste leden die vol passie uren over hun hobby kunnen vertellen. Maar ook hebt u van daarboven een grandioos overzicht op de beursvloer.

Alle stands vindt u op de begane grond van Expodome en Eventron. Op de beursvloer koopt u misschien wel uw eerste oldtimer brom- of motorfiets. Maar ook voor wie al een oldtimer heeft, is er genoeg reden om de beurs te bezoeken. Bij verschillende standhouders treft een groot aantal originele onderdelen aan. Misschien wel net die originele snelheidsmeter, die u al jaren zoekt. Maar ook voor wie op zoek is naar andere herinneringen aan de tijd dat deze tweewielers nog dagelijks op de weg reden is er veel te zien en te horen.

Kortom een bezoek aan de Oldtimerbeurs Motoren en (Brom)fietsen is zeker de moeite waard.

Meer informatie & openingstijden

Op zaterdag 11 en zondag 12 januari 2020 is de Oldtimerbeurs Motoren, Bromfietsen en Fietsen in Autotron Rosmalen geopend van 10.00 tot 17.00 uur.  De toegangsprijs bedraagt € 12,50 en kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Koop online je tickets met korting!

Noot voor de redactie (niet bestemd voor publicatie):

Voor meer informatie over Autotron Oldtimerproducties kunt u contact opnemen met de organisatie, via 073-5233301 of info@oldtimerbeurs.net. Aanvullend digitaal beeldmateriaal kunt u downloaden op www.oldtimerproducties.nl onder de rubriek nieuws en/of foto’s.

Autotron ligt direct aan de A59, naast Vakantiepark Dierenbos, en heeft zich met ruim twintig jaar ervaring ruimschoots bewezen als beurzen- en evenementenlocatie. De verscheidenheid aan zalen, sfeervolle ambiance, gastvrijheid en centrale ligging in een groene omgeving maken deze locatie uniek in Nederland. www.autotron.nl

Libéma ontvangt jaarlijks ruim 5 miljoen gasten. De organisatie bestaat uit drie divisies; Attractieparken, Vakantieparken en Beurzen & Evenementen. Libéma biedt een schat aan mogelijkheden voor het hele gezin, maar ook voor de zakelijke markt. De mooiste tijd beleef je bij Libéma! www.libema.nl