Beleef ‘Discothèque’ nog een keer tijdens Rock around the JukeboxExperience op 8 & 9 oktober 2022 bij Autotron ’s-Hertogenbosch.

Beleef ‘Discothèque’ nog een keer tijdens Rock around the JukeboxExperience op 8 & 9 oktober 2022 bij Autotron ’s-Hertogenbosch.

Beleef ‘Discothèque’ nog een keertijdens Rock around the Jukebox Experience op 8 & 9 oktober 2022 bij Autotron ’s-Hertogenbosch.

Rosmalen – Even helemaal terug naar ‘Discothèque’ tijd? Dat kan tijdens Rock around the Jukebox Experience, die dit jaar op zaterdag 8en zondag 9 oktober in Autotron plaats vindt. Tijdens die twee dagen kun je de50’s, 60’s en 70’s beleven.

In een expositie zijn dit jaar vele herkenbare zaken te zien van het thema ‘Discothèque’, een fenomeen uit de tweede helft van de jaren zestig. Het betrof dansbare muziek, vele soorten dansjes waarvan de ‘Twist’ de bekendste is, DJ’s en jukeboxen in Discothèque uitvoeringen. In elk café was in die tijd wel een Jukebox te vinden, wie wil die tijd niet nog graag een paar uur beleven?

Tijdens het tweede weekend van oktober kan dat. In Autotron vindt u dan een grote verzameling Jukeboxen in alle prijsklassen. Voor zowel op en top gerestaureerde machines, als ook voor onderdelen voor die Jukebox die u zelf opknapt is een bezoek aan deze beurs de moeite waard. Voor veel bezoekers van de Rock around the Jukebox Experience is dit tevens een gelegenheid om hun singletjescollectie uit te breiden.

Live muziek en dansdemonstraties
Maar ook als u alleen maar muziekliefhebber bent loont een bezoek aan Autotron.
De organisatie heeft namelijk de volgende artiesten voor u gecontracteerd:
The Hobnob Four, DJ Miss Twist en The Explosion Rockets. Zij zorgen voor een afwisselend muziek programma in Eventron. Ook zorgen verschillende dansgroepen voor dansdemonstraties.

Toegang en openingstijden
Op zaterdag 8 en zondag 9 oktober 2022 is Rock Around the Jukebox Experience in Autotron ‘s-Hertogenbosch geopend van 10.00 tot 17.00 uur.
De toegangsprijs bedraagt € 16,00 en kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.
Kijk voor meer informatie op www.jukeboxfanaat.nl of www.autotron.nl.