Er waren weer prachtige producten en oldtimers aanwezig bij Autotron Classics in 2022!

Oldtimer auto's, oldtimerproducties

Er waren weer prachtige producten en oldtimers aanwezig bij Autotron Classics in 2022!

Afgelopen weekend waren vele klassieke oldtimers tijdens Autotron Classics, één van de oudste beurzen op het gebied van oldtimers, te bewonderen. Van jong tot oud, het diverse aanbod trok veel bekijks. Een bijzonder exemplaar dit jaar was een Spyker 20/28 Double Phaeton uit 1907. Van dit merk zijn er wereldwijd nog maar zo’n 20 exemplaren over. Bezoekers waren erg te spreken over de kwaliteit auto’s dat dit jaar te zien was. Naast oldtimers stonden er diverse stands met auto-onderdelen, boeken/documentatie, gereedschappen, accessoires en miniaturen.

Een groot scala aan diverse standhouders uit binnen- én buitenland waren aanwezig in de grote hallen van Autotron. Ook de HAV, Historische Automobiel Vereniging, was weer aanwezig. Als vereniging staan zij er natuurlijk om bekend een bijdrage te leveren aan het plezier van alle oldtimerliefhebbers. Daarom stonden zij op onze beurs met een prachtig tijdsbeeld van vroeger tot heden.

Behalve de prettige, gemoedelijke sfeer waren bezoekers erg te spreken over de speurtocht. Dit jaar was er voor de kinderen tijdens de beurs een hele leuke speurtocht waarbij ze (zoek)opdrachten konden doen door het hele gebouw om hun autokennis te vergroten. Vragen voor verschillende leeftijden en diverse leuke spelletjes maakten de speurtocht tot een groot succes voor alle gezinnen die hun (klein)kinderen mee hadden genomen.

In 2023 bestaat Autotron Classics 50 jaar! Deze feestelijke editie wil je natuurlijk niet missen. Dus, ben je op zoek naar onderdelen, documentatie of een ‘nieuwe’ oldtimer? Noteer dan alvast de datum in je agenda. We zien je graag tijdens deze jubileumeditie op 4 en 5 november 2023. Tot dan!