Veel variatie bij Eelde Classics 2022, een waar El Dorado voor oldtimerfans

Eelde Classics, Oldtimer Beurs, Flowerdome, Autotron Rosmalen

Veel variatie bij Eelde Classics 2022, een waar El Dorado voor oldtimerfans

Eelde Classics is een gevarieerde oldtimerbeurs. Het merk Opel zal een complete hal vullen met een overzicht van de oudste tot de nieuwere oldtimer modellen. Ook zullen er oudere vrachtwagens, caravans, tweewielers en sledes te zien zijn. En zoals altijd zullen er verschillende handelaren zijn met bijvoorbeeld boeken, miniaturen, zelfs kleding en er zijn ook nog verschillende activiteiten.

Bezoekers kunnen rondkijken en genieten van al het moois dat de organisatie in samenwerking met de verschillende clubs en standhouders, zoals de Mascotte Rolls Royce en Bentley club, naar het Flowerdome heeft gehaald. Rondom de stand met opengewerkte Variomatic/CVT van DAF Club Nederland worden tien mooie auto’s neergezet en zijn films over DAF, Dafs en Volvo’s met Variomatic doorlopend te zien.

 

Genoeg activiteiten voor de autoliefhebber

Zo zal garage De Basis op vraag demonstraties geven van het restaureren van onderdelen. Deze demonstraties zullen verzorgd worden door Marijke de Vos en haar collega’s. Ook worden er poets- en polijstmiddelen gedemonstreerd en laat EPS Uitlaten zien wat een verschil een uitlaat kan maken.

Er zullen verschillende automerken vertegenwoordigd zijn, maar ook clubs die speciale voertuigen zoals antieke bussen en brandweerwagens zullen tentoonstellen. In voorgaande jaren mocht Eelde Classics al diverse (merken)clubs ontvangen, ook dit jaar zullen zij weer vol trots meedingen om de geldprijs voor de mooiste stand te winnen.

Vrijwel alle soorten voertuigen die ooit over onze nationale wegen reden, zijn op zaterdag 26 en zondag 27 november te zien. Voor de liefhebbers en verzamelaars van oldtimer auto’s, motoren, bromfietsen, vrachtwagens, tractoren, bussen, koetsen, rijtuigen en brandweerwagens is het Flowerdome in Eelde die twee dagen dan ook een waar El Dorado.

 

Informatie & openingstijden

Op zaterdag 26 en zondag 27 november 2022 is Eelde Classics 2022 (adres: Burg. J.G.Legroweg 80, 9761 TD Eelde) geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

De toegangsprijs bedraagt online € 12,50 euro. Kinderen tot 12 jaar hebben onder begeleiding van een volwassene gratis toegang. Parkeren is gratis. Kijk voor meer informatie op www.oldtimerproducties.nl