Beleef de historie van 50 jaar Autotron Classics: hét evenement voor oldtimerliefhebbers

Wat is er te doen op een oldtimerbeurs?

Beleef de historie van 50 jaar Autotron Classics: hét evenement voor oldtimerliefhebbers

Dit sfeervolle evenement is een must voor alle liefhebbers van klassieke auto’s. Het belooft een onvergetelijke editie te worden, want in 2023 viert Autotron Classics een mijlpaal van vijftig jaar. Autotron Classics is niet alleen de oudste oldtimerbeurs, maar ook dé beurs voor diegenen die op zoek zijn naar onderdelen, documentatie of zelfs een ‘nieuwe’ oldtimer.

Beleef de geschiedenis en passie van 50 jaar Autotron Classics

Autotron Classics is zoveel meer dan een beurs; het is een ontmoetingsplaats voor gepassioneerde autoliefhebbers, waar verhalen worden gedeeld en nieuwe vriendschappen ontstaan. Naast oldtimers zijn er diverse stands met auto-onderdelen, boeken/documentatie, gereedschappen, accessoires en miniaturen. Een groot scala aan diverse standhouders zullen aanwezig zijn in de hallen van Autotron.

Wat is er te doen op een oldtimerbeurs?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DAF Club Nederland presenteert een ‘variomatisch’ spektakel

Mis vooral de speciale expositie in Eventron niet. DAF Club Nederland zal deze hal volledig omtoveren tot een mekka voor variomatic-liefhebbers. Verwacht enkele zeldzame en opmerkelijke exemplaren tussen dit indrukwekkende ensemble en ontdek zelfs de werking van de variamatic middels een elektrisch aangedreven model. Continu worden er boeiende video’s en fotoreportages getoond en als kers op de taart wordt ernaar gestreefd om het indrukwekkende aantal van 1.000 DAFs en Volvo’s met een Variomatic op een speciaal gereserveerde DAF Club Parking te presenteren.

Klassieke oldtimers

Autotron Classics is uiteraard niet compleet zonder klassieke oldtimers. Vereniging de Pook zal in de Bentleyroom een overzicht geven van oldtimer pick-ups. Bezoekers die komen met een oldtimer ouder dan uit 1975, mogen parkeren op een aparte parkeerplaats waar deze oldtimers tentoongesteld worden. De HAV, Historische Automobielen Vereniging, is aanwezig in de Spykerhal en vervoert bezoekers in een oldtimerbusje over het terrein vanaf de Spykerhal naar de oldtimer parkeerplaats.

Beleef de geschiedenis. Beleef de passie. Beleef Autotron Classics – 50 Jaar Jubileum!

Motor bij Autotron Classics