Eelde Classics 2023: Een feest der herkenning, een terugblik op klassieke Volkswagens en meer!

Kevers tijdens Eelde Classics

Eelde Classics 2023: Een feest der herkenning, een terugblik op klassieke Volkswagens en meer!

Maak je klaar voor dé oldtimerbeurs van het noorden; Eelde Classics! Vrijwel alle soorten voertuigen die ooit over onze nationale wegen reden, zijn op zaterdag 25 en zondag 26 november te zien in het Flowerdome in Eelde. De expositie ter plaatse staat in het teken van Kever Club Nederland en zal tot leven komen in de entreehal en neemt je mee op een nostalgische reis door de autogeschiedenis. 

Een overvloed aan activiteiten
Naast de uitgebreide collectie klassieke Volkswagens biedt Eelde Classics dit jaar een breed scala aan activiteiten voor het hele gezin. Bezoekers kunnen een blijvende herinnering aan deze bijzondere dag vastleggen in de nostalgische Photobooth. Een spannende Speurtocht leidt de jongere generatie langs de rijke geschiedenis van deze klassiekers of beleven hun eigen avontuur met de mogelijkheid om hun eigen Raceauto te bouwen.

Verheugende terugkeer en nieuwe gasten
Deze unieke beurs belooft een nostalgisch spektakel te worden dat je niet wilt missen. De Citroen DS Club en Trabant Club zijn dit jaar terug van weggeweest, waardoor een unieke en gevarieerde mix van klassieke auto’s wordt gegarandeerd. Voor de allereerste keer schittert de NSU Club, die groots uitpakt en bezoekers trakteert op een primeur in de geschiedenis van Eelde Classics.

Feestelijk lustrum en grote Kever expositie
De festiviteiten worden compleet gemaakt door de viering van het lustrum van de Opel Kadet C Club uit 1973. Een speciale expositie brengt hulde aan deze geliefde klassiekers. Dit alles, natuurlijk, naast de groots opgezette Kever Expositie, die het hart van elke Volkswagen-fanaat sneller zal doen kloppen.