MotoVelo 2024: Een rit door de tijd op twee wielen

Oldtimerbeurs voor fietsen, brommers en motoren

MotoVelo 2024: Een rit door de tijd op twee wielen

Het was een waar schouwspel van gerestaureerde tweewielers, rinkelende fietsbellen en nostalgische brommers tijdens MotoVelo 2024, dat vorig weekend plaatsvond in Autotron ‘s-Hertogenbosch. Het evenement trok niet alleen doorgewinterde liefhebbers, maar ook een opvallende nieuwe generatie bezoekers. 

 

Ondanks de enorme drukte heerste er een gemoedelijke sfeer, waarbij bezoekers hartelijk werden ontvangen met de geur van verse koffie en warme stroopwafels. De lange rijen bij de entree liepen soepel door en de strakke indeling bood een overzichtelijke blik op de overvloed aan brommers, onderdelen, motoren en fietsen. Een van de hoogtepunten was de presentatie van Nijburg Classics, die zijn zelf gerestaureerde brommers en motoren tentoonstelde op prachtige stellages. 

 

Oude bekenden kwamen samen, liefhebbers ontmoetten elkaar, ervaringen werden gedeeld en afspraken voor toekomstige ritten werden gemaakt. De clubs maakten indruk met presentaties in het thema ‘Bouw je eigen droom’, waarin zelfgebouwde brommers en motoren de show stalen. Familie Welvaarts presenteerde een breed scala aan vintage accessoires, terwijl Joey’s 50’s met brommers en een jukebox zorgde voor een onvergetelijke sfeer. Op zondag konden bezoekers genieten van een speciale fietsenexpositie, waar veel aanbieders van fietsonderdelen ware koopjes aanboden. 

 

Er was voor elk wat wils, van het testen van bobines tot het snuffelen naar zeldzame onderdelen. Bezoekers konden advies krijgen over motortours, motoruitrusting aanschaffen en zelfs lid worden van enthousiaste clubs die met de mooiste presentaties nieuwe leden wisten te verwelkomen. MotoVelo 2024 bood niet alleen een reis door de geschiedenis van tweewielers maar creëerde ook nieuwe herinneringen. De photobooth was een hit, met een prijswinnaar die binnenkort wordt bekendgemaakt.  

 

Met veel speurtochten naar onderdelen, advies over tours, verkoop van motorkleding en het aantrekken van nieuwe clubleden, was MotoVelo 2024 een feest voor elke tweewielerliefhebber. Reserveer het weekend van zaterdag 11 en zondag 12 januari 2025 voor de volgende rit door de tijd tijdens MotoVelo in Autotron ‘s-Hertogenbosch. Mis het niet!