DAF Club Nederland Neemt Autotron Classics 2023 Over met Een ‘Variomatisch’ Spektakel

DAF Club Nederland take-over

DAF Club Nederland Neemt Autotron Classics 2023 Over met Een ‘Variomatisch’ Spektakel

Autotron Classics 2023 wordt een ware traktatie voor autoliefhebbers, want DAF Club Nederland zal de volledige Eventronhal omtoveren tot een mekka voor variomatic-liefhebbers. Enkele hoogtepunten die je niet wilt missen:

Variomatisch Parade: Vol trots worden ongeveer 60 variomatic-aangedreven auto’s gepresenteerd. Verwacht enkele zeldzame en opmerkelijke exemplaren tussen dit indrukwekkende ensemble. 

Gezellig Horecaplein: Laat je verleiden door de verleidelijke aroma’s van Poffernier en Dafeïne op ons sfeervolle horecaplein. Geniet van heerlijke hapjes en drankjes terwijl je de prachtige auto’s bewondert.

Technische Verdieping: Duik in de techniek achter de variomatic met informatieve stands. Bekijk de Variomatic en CVT in detail en ontdek zelfs een elektrisch aangedreven variomatic. 

DAF 600 Showcase: Bewonder de iconische DAF 600 op een draaischijf, omringd door spiegels die het verdiende respect voor dit historische voertuig weerspiegelen. 

Multimedia Expositie: Laat je inspireren door de boeiende video’s en fotoreportages die continu worden getoond, waardoor je een dieper inzicht krijgt in de geschiedenis en passie van DAF Club Nederland. 

Als kers op de taart, wordt ernaar gestreven om het indrukwekkende aantal van 1.000 DAFs en Volvo’s met een Variomatic op een speciaal gereserveerde DAF Club Parking te presenteren.  

Mis dit unieke evenement niet, want Autotron Classics 2023 belooft een onvergetelijk eerbetoon aan de variomatic-erfenis te worden. Kom langs en deel in de liefde voor deze Nederlandse automobiele meesterwerken. Tot ziens op de show!

Lees meer over Autotron Classics op de eventpagina.