23 en 24 november 2019

Eelde Classics 2019

een El Dorado voor oldtimerfans

Alle soorten voertuigen die ooit over onze nationale wegen reden, zijn op zaterdag 23 en zondag 24 november grotendeels te zien op ‘Eelde Classics 2019’. Voor de liefhebbers en verzamelaars van oldtimer auto’s, motoren, bromfietsen, vrachtwagens, tractoren, bussen, koetsen, rijtuigen en brandweerwagens is het Flowerdome in Eelde die twee dagen dan ook een waar El Dorado. Deze editie staat in het teken van 120 jaar Opel Automobielen.
Bestel online je tickets!
Net als andere jaren, dingen ook dit jaar weer veel oldtimerclubs mee naar de prijs voor de mooiste stand. Voor hen is het een eer om hun club tijdens ‘Eelde Classics 2019’ aan u te presenteren. Naast de stands van de verschillende merkenclubs, zoals: Austin, Morris, Wolseley & Riley, Alfa Romeo, MG,  HAV, KJMV, VMC, DKW, Ford, Opel en nog diverse andere voertuigen waaronder vele antieke bussen vindt u op de beurs natuurlijk ook weer onderdelen, gereedschappen en documentatie over uw favoriete oldtimer.
ls uw portemonnee of garage niet groot genoeg is voor een echte oldtimer, dan is de kans dat er op ‘Eelde Classics 2019’ altijd nog wel een miniatuur van uw gading te vinden is. Maar gewoon rondkijken en genieten van al het moois dat de organisatie in samenwerking met de verschillende clubs en standhouders voor u naar het Flowerdome heeft gehaald kan natuurlijk ook.

Praktische informatie

zaterdag 23 en zondag 24 november 2019
adres: Burg. J.G.Legroweg 80, 9761 TD Eelde
geopend van 10.00 tot 17.00 uur.
De toegangsprijs aan de kassa bedraagt € 12,50 euro. Kinderen tot 12 jaar hebben onder begeleiding van een volwassene gratis toegang.
Parkeren is gratis.